lördag 11 februari 2012

UL - STAN!

Hej alla!




Igår var vi på ett UL i stan. Var jätte mysigt att få se den lilla igen, fast det nu inte är så lätt att få en uppfattning vad som är vad. Men vi lyckades iaf få veta att det är en liten prinsessa i magen som bara väntar på att komma ut. :)




Hon väger nu runt 2,5 kg vilket är ganska normal vikt. Sen har man hört att det kan misstämma ändå. Hon växer då som hon ska & verkar må riktigt bra där inne i magen.


Det som kanske var viktigast att kolla så att hon hade vänt sig, vilket vi upptäckte ganska fort att hon gjort. Neråt med huvudet men kanske en aning snett med kroppen. Lillan tycker om att byta sida & böka runt i mammas mage trots att det är ganska trångt. :)




Vi kunde ju inte fara hem från stan utan att ha köpt något rosa. Kan säga att det blev mer än både jag & mor hade tänkt oss. Vi hade båda super bra erbjudanden på lite olika ställen där vi fyndade super fina saker!


Denna super duper sööta klänningen ska lillan få av mormor & morfar till hemfärd från BB. Mor köpte även en matchande boddy för att ha under som är smalt rosa & vit randig från samma serie. Själv köpte jag mjuka vita byxor med fot på & randiga byxor som vi kan matcha till. :)




Kunde bara inte motstå denna sööta dress till lillan. Ser så himla skön ut, man kanske skulle haft en sån när man sitter hemma under dagarna med lilla. :P Då ser vi ut som två små tomtenissar. :P




Ha det bra alla!


Kramar Hanna

Inga kommentarer: