söndag 4 december 2011

v.27 - 97 dagar kvar till BF

Hej alla.


Idag är man i v.27 & 97 dagar till BF!

Har längtat till dagen då räknaren skulle slå över från 3 siffrigt till 2.

Den dagen har redan varit, här hänger man inte riktigt med själv!




Bebisen:

Nu väger bebisen nästan 875 gram och är drygt 36 cm lång från topp till tå. Ögonen öppnar och sluter sig, bebisen sover och är vaken på regelbundna tider och den kanske suger på fingrarna eller tummen.

Sov gott och dröm sött! En del experter tror att bebisar börjar drömma vid ungefär 27 veckor. Vad drömmer de om? Ingen vet helt säkert, men hjärnan är mycket aktiv denna vecka. De karakteristiska vecken börjar uppstå på dess yta och mer hjärnvävnad formas.


DU:

Om du känner rytmiska fosterrörelser nu, kan det mycket väl vara hicka – vilket är vanligt denna vecka och under resten av graviditeten. Anfallen av hicka brukar inte vara så länge och går över av sig själva. Nu når livmodern din bröstkorg, vilket kan göra dig andfådd, om du inte redan är det.

Egna ord:

Japp, nu är man i v.27.... Börjar sitta mer & mer å titta på förlossningar på tv & i tidningar. Läser om tips & råd inför den kommande tiden. Är inte ett dugg rädd för förlossningen men för livet bebisen får utanför. Allt möjligt hemskt kan hända vårt lilla barn. :S Tycker just nu att tiden rinner iväg & jag hinner inte ens skriva eller gööra NÅGOT så har en ny vecka kommit.

Foglossningen är dock inget jag önskar min värsta fiende, kan inte sova om nätterna & bara vända sig är ett H-vete! Har fått låna ett bälte som hjälper vid det värsta stunderna..

TACK SNÄLLA S!

Dock tycker inte bebisen om när jag har bältet för den sparkar som en galning just på bältet! :)


Kramar Hanna

Inga kommentarer: