söndag 12 april 2009

Dala Påsk

Hej alla där ute.. Nu är det Påsk och underbart väder ute. Hoppas alla har det lika fint som vi.

Vi var ute och gick och fick se denna roliga påsk kärring som flygit in i en lada... Går inte gå förbi utan ett leende på läpparna. Det snyggaste är att kvasten står rätt ut och att kannan och katten är platta av farten.. :)
Dessa blommor växer utanför våran port till lägenheten.

Vi har varit på promenader hela påsken och hittade ett perfekt ställe att sitta och glänsa. Uti älven låg ett vackert rött hus som tydligen är ett Kulturminne, där var det perfekt att sitta och titta ut mot älven. Där slog vi ner våra rumpor och solade i solen. I två dagar har vi haft 19 grader i skuggan och 28 grader i solen.. Inget som brukar ske i Norrbotten denhär tiden... :) Jätte skönt...

Ha så bra fortsättning på Påsken..

Kramar Hanna

3 kommentarer:

MOONLOVER´S sa...

hallå=)
så underbara bilder, här har det varit toppen väder oxå, men nu börja jag bli lej på den blöta snön som ligger överallt,nu vill jag oxå ha torr och fin mark=) runt den 26 så väntar jag valpar=) hoppas allt går fint bara;) spännande. ha en fin kväll. kram

MOONLOVER´S sa...

det är malamute tiken som ska få valpar, vi para henne med en malamute hane med amricans linje, dom e lite större än dom svenska=) alltså så mycket finare=)

MOONLOVER´S sa...

nu är det nog väldigt nära, hon ser ut som en padda tiken;) och i dag börja hon bädda oxå. så i helgen ha vi nog valpar ev=) kjam hoppas allt e fint med dig?